Η νέα μας ζύμη Zio peppe είναι γεγονός!!!

pizzadough poster 01 web

Η εταιρεία Zio peppe είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την νέα της δημιουργία: την ζύμη διατροφικής αξίας με αλεύρι όλυρα (ντίνκελ), νιφάδες βρώμης και σπόρους λιναρόσπορου.

Η Zio peppe πρωτοπόρος στην εδραίωση υγιεινότερων διατροφικών τάσεων και τρόπου ζωής, συμβάλλει στην προαγωγή των σύγχρονων διατροφικών αξιών με καινοτόμες ιδέες!

Η νέα μας ζύμη ήρθε για να γίνει η καινούρια σας διατροφική συνήθεια!​ Θα μπορείτε πλέον να την απολαμβάνετε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Zio peppe.

Την ζυμώνουμε με μεράκι, τα πιο φρέσκα μας υλικά και, φυσικά, με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αναδείξει όλα της τα αρώματα και την γεύση που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

Δεν αντιγράφει και δεν αντιγράφεται..!

Λίγα λόγια για τα συστατικά της...

Αλεύρι όλυρα (ντίνκελ ή ζέα)

Ένα είδος σιταριού διαφορετικό από τα άλλα... Θεωρείται μια θαυμάσια πηγή ινών!

Βρώμη

Ένα σιτιρό με πλούσια διατροφική αξία. Την συναντάμε σε πολλά είδη ψωμιού και σε άλλα προϊόντα αρτοποιίας... Στην Zio peppe ήρθε για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση στη νέα μας ζύμη!!

Λιναρόσπορος

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες των σπόρων του λιναριού είναι γνωστές από πολύ παλιά... Ο λιναρόσπορος είναι μια τροφή με μικρή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι σπόροι του λιναριού είναι οι πλούσιες φυσικές πηγές ω-3 λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών ουσιών. Ήρθε για να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά μας και να σας απογειώσει γευστικά!

Από όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τους συνεργάτες μας που ήταν δίπλα μας!

Τροφοσύνθεση ΑΒΕΕ: Ο επί πολλά έτη συνεργάτης, τεχνικός τροφίμων και παραγωγός της κλασσικής ζύμης και τώρα της νέας μας ζύμης υψηλής διατροφικής αξίας Zio peppe.

Εταιρεία Creta farm: Όλα τα αλλαντικά που χρησιμοποιούνται στην νέα ζύμη είναι από την Creta farm και είναι εν ελλάδι!!!

Εταιρεία ΕΛΕΤΡΟΝ: είναι εκείνα τα συστατικά που θα αναδείξουν και θα αναδειχτούν μέσα από την νέα μας ζύμη! Επιλεγμένα ένα προς ένα και δοκιμασμένα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε τις νέες μας συνταγές!

Ο κύριος Καλαϊτζόγλου Νικόλαος, γενικός οικογενειακός ιατρός και συντάκτης του άρθρου "Τι είναι το ντίνκελ;" (αλεύρι όλυρα) από το οποίο αντλήσαμε πληροφορίες αναφορικά με τα θρεπτικά συστατικά του αλευριού όλυρας. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Η κυρία Ζουμπουρλή Κλεοπάτρα, μοριακή βιολόγος στο medlab, γράφει το άρθρο για το λιναρόσπορο και τις ιδιότητές του! (διαβάστε περισσότερα εδώ)​​​

Ο κύριος Τόνι Νζειμ, διαιτολόγος και διατροφολόγος στο mydiatrofi, ο οποίος μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες στο άρθρο του για την βρώμη! (διαβάστε περισσότερα εδώ)​​