Παιδικό Πάρτυ!!!

Τι καλύτερο απο ένα Zio Peppe (junior) party???
Κλείστε τώρα το δικό σας menu και απολαυστε τις γεύσεις Zio Peppe!!!
Η ποιότητα και οι ξεχωριστές , μοναδικές γεύσεις με την υπογραφή Zio Peppe σας εγγυώνται ενα πολύ ''νόστιμο'' party γενεθλίων, στο σπίτι ή στην εταιρεία σας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή στο τηλέφωνο 210 9590349.

kids-party-1

Η νέα μας ζύμη Zio peppe είναι γεγονός!!!

pizzadough poster 01 web

Η εταιρεία Zio peppe είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την νέα της δημιουργία: την ζύμη διατροφικής αξίας με αλεύρι όλυρα (ντίνκελ), νιφάδες βρώμης και σπόρους λιναρόσπορου.

Η Zio peppe πρωτοπόρος στην εδραίωση υγιεινότερων διατροφικών τάσεων και τρόπου ζωής, συμβάλλει στην προαγωγή των σύγχρονων διατροφικών αξιών με καινοτόμες ιδέες!

Η νέα μας ζύμη ήρθε για να γίνει η καινούρια σας διατροφική συνήθεια!​ Θα μπορείτε πλέον να την απολαμβάνετε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Zio peppe.

Την ζυμώνουμε με μεράκι, τα πιο φρέσκα μας υλικά και, φυσικά, με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αναδείξει όλα της τα αρώματα και την γεύση που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

Δεν αντιγράφει και δεν αντιγράφεται..!

Λίγα λόγια για τα συστατικά της...

Αλεύρι όλυρα (ντίνκελ ή ζέα)

Ένα είδος σιταριού διαφορετικό από τα άλλα... Θεωρείται μια θαυμάσια πηγή ινών!

Βρώμη

Ένα σιτιρό με πλούσια διατροφική αξία. Την συναντάμε σε πολλά είδη ψωμιού και σε άλλα προϊόντα αρτοποιίας... Στην Zio peppe ήρθε για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση στη νέα μας ζύμη!!

Λιναρόσπορος

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες των σπόρων του λιναριού είναι γνωστές από πολύ παλιά... Ο λιναρόσπορος είναι μια τροφή με μικρή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι σπόροι του λιναριού είναι οι πλούσιες φυσικές πηγές ω-3 λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών ουσιών. Ήρθε για να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά μας και να σας απογειώσει γευστικά!

Περισσότερα...