Προφίλ

Η ιστορία της γνωστής και αγαπημένη σας πίτσας ‘’Zio Peppe –pizza al metro’’ είναι γραμμένη αποκλειστικά με τη δική της συνταγή σάλτσας  πίτσας και μίγματος ζυμαριού. Η ιστορία αυτή δημιουργήθηκε το 1996 στη Ρόδο,  από το όραμα της οικογένειας Θεοδωροπούλου να δημιουργήσει μία αλυσίδα καταστημάτων, η οποία να αναδεικνύει το εγχείρημα της καινοτόμου ιδέας ‘’pizza με το μέτρο – pizza al metro’’ σε μία καθημερινή συνήθεια και απόλαυση χωρίς μέτρο.

Η φιλοσοφία που καθοδηγεί τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας ZIO PEPPE είναι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων  καθώς και  του τρόπου διαχείρισης των απαιτήσεων και των προκλήσεων της σύγχρονης διατροφής.

Η ZIO PEPPE, για το σκοπό αυτό επενδύει σε ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της και να βελτιώσει τις αποδόσεις της.

Όλες οι δράσεις της ZIO PEPPE  διέπονται από πιστή τήρηση αυστηρών κανόνων εφαρμογής συστήματος ποιότητας  που μας διασφαλίζουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και το μέγιστο της ικανοποίησης των πελατών μας.

Παράλληλα , η εταιρεία δεν σταματά να ασκεί τις δραστηριότητές της σε όλα τα επίπεδα, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στην προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Η δέσμευσή της ZIO PEPPE  είναι ότι δεν θα πάψουμε να επιδιώκουμε την πρόοδο και την ανάπτυξή μας προς όφελος των συνεργατών και των πελατών μας, κάτι που θα διασφαλίσει τη συμμετοχή μας στις μελλοντικές εξελίξεις που θα προκύψουν στον κλάδο μας.